ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τα γκολ στο “Ντο Μπέσα”

Τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας από το Betarades.gr!

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις και ντέρμπι το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής (08/01) με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην ελληνική Super League, αλλά και στα πρωταθλήματα Ισπανίας και Ιταλίας. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας και την αναμέτρηση Μποαβίστα – Ζιλ Βισέντε, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στη winmasters. Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.

Στις 22:30 η Μποαβίστα υποδέχεται τη Ζιλ Βισέντε για τη 15η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας. Στη 13η θέση της κατάταξης η Μποαβίστα στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ηττήθηκε με 2-1 από την Ακαντέμικο Βισέου στο Λιγκ Καπ και επιστρέφει απόψε στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο, αναζητώντας αποτέλεσμα ψυχολογίας.

Από την άλλη η Ζιλ Βισέντε βρίσκεται στη 16η θέση της κατάταξης, πήρε “χρυσό” τρίποντο την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς επικράτησε με 1-0 της Σάντα Κλάρα και ψάχνει ανάλογη συνέχεια, προκειμένου να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας πλέον νέο προπονητή στον πάγκο της. Περιμένουμε ισορροπημένο παιχνίδι απόψε στο “Ντο Μπέσα”, η Μποαβίστα επιστρέφει στη δράση μετά από μεγάλο διάστημα αποχής, την ώρα που η Ζιλ Βισέντε παρουσιάζεται βελτιωμένη μετά την αλλαγή προπονητή. Το μομέντουμ λέει διπλό, αλλά οι απουσίες των φιλοξενούμενων στα στόπερ μας οδηγούν σε εκατέρωθεν σκοράρισμα. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.89.

Καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα στοιχηματος στο Betarades.gr!

Exit mobile version