ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανδρεόπουλος: «Ήταν σκληρό παιχνίδι όπως το περιμέναμε – Ευχαριστώ τον κόσμο που μας έδωσε και σήμερα δύναμη»!

Όλα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού, μέσα στην Ολλανδία.

Ανδρεόπουλος: «Ήταν σκληρό παιχνίδι όπως το περιμέναμε - Ευχαριστώ τον κόσμο που μας έδωσε και σήμερα δύναμη»!
Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στάθηκε στη δυναμική που έβγαλε η ομάδα του για να κάνει την ανατροπή από το 1-0 που προηγήθηκε η Όριον και έπλεξε για ακόμα μια φορά το εγκώμιο του κόσμου του «τριφυλλιού» που βρέθηκε δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι σήμερα έτσι ακριβώς όπως το περιμέναμε στην έδρα μιας ολλανδικής ομάδας. Αντιμετωπίσαμε μια καλή και έμπειρη ομάδα και καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη. Από εκεί και πέρα η πρόκριση δεν έχει κριθεί πάμε για τη νίκη στην έδρα μας για να περάσουμε στα ημιτελικά.

Θέλω να πω για μια ακόμα φορά ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας συμπαραστάθηκε και εδώ σήμερα όταν τους έχουμε δίπλα μας παίρνουμε δύναμη και έχω ξαναπεί ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι ένα στοιχείο του παιχνιδιού της ομάδας μας».

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.507 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.