ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Άλκης Καμπανός: 18 Ιανουαρίου αρχίζει η δίκη για την άγρια δολοφονία – 12 οι κατηγορούμενοι στο εδώλιο

Αρχίζει την προσεχή Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης η δίκη των 12 για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Την ελπίδα να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού τους εκφράζουν οι γονείς του φοιτητή.

Άλκης Καμπανός: 18 Ιανουαρίου αρχίζει η δίκη για την άγρια δολοφονία – 12 οι κατηγορούμενοι στο εδώλιο

Σχεδόν έναν χρόνο από τη μέρα που ο Άλκης Καμπανός έπεφτε νεκρός από τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη, 18 του μήνα θα οδηγηθούν στο εδώλιο οι 12 κατηγορούμενοι.

Η οικογένεια του Καμπανού, βυθισμένη σε πένθος προσπαθεί να επιστρατεύσει απόθεμα από τις λιγοστές ψυχικές δυνάμεις που της έχουν απομείνει, αναμένεται να παραστούν στη δίκη για τη δολοφονία του γιου τους. Η Μελίνα και ο Αριστείδης Καμπανός, σημειώνει το GRTimes.gr, αγωνίζονται να διαχειριστούν την ανείπωτη τραγωδία.

Και τώρα θα έρθουν για πρώτη φορά αντιμέτωποι με τους 12 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Άλκη, με μία ελπίδα: Να δικαιωθεί η μνήμη του…

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις 28 Ιανουαρίου θα τελεστεί το πρώτο μνημόσυνο για τον βίαιο θάνατο του Άλκη Καμπανού.

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.