ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός: Για το «διπλό» στα Γιάννενα με ελκυστικές αποδόσεις από τη Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός θέλει το «διπλό» στην έδρα του ΠΑΣ για να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος, με την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία να προσφέρει ελκυστικές αποδόσεις για τη σημαντική αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην ηπειρωτική πόλη με σκοπό σήμερα το βράδυ (20:30) να πάρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα και να παραμείνει μόνος πρώτος και με σημαντική διαφορά από τους διώκτες του, στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Η Stoiximan προσφέρει στους καταναλωτές της το «διπλό» των «πρασίνων», με απόδοση στο 1,65. Παράλληλα τη νίκη του Παναθηναϊκού από το ημίχρονο, τη συναντούμε στο 2,57.

Ελκυστικές αποδόσεις υπάρχουν και στα λεγόμενα ειδικά στοιχήματα, με τον Over 2,5 γκολ να κυμαίνεται στο 2,52. Στους υποψήφιους σκόρερ, ο Άντραζ Σπόραρ έχει απόδοση 2,87, ενώ έτερος επιθετικός του «τριφυλλιού, Φώτης Ιωαννίδης 3,10.

Συνδυαστικά, αν κάποιος το επιθυμήσει και επιλέξει τον Παναθηναϊκό να κερδίσει, να μπουν πάνω από 2 γκολ στην αναμέτρηση, το «διπλό» από το ημίχρονο και τον Σπόραρ να σημειώσει τέρμα, μπορεί να το βρει στη διαδικασία bet builder με συνολική απόδοση στο 7,90.

Exit mobile version