Ποδόσφαιρο

Με Κλεϊνχέισλερ το «τριφύλλι» στη ρεβάνς – Η αποστολή με ΠΑΟΚ (Pic)

Με τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, ενώ θα συμπεριληφθεί σε αυτήν και ο Ντάνιελ Μαντσίνι που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί και επίσημα.

Με τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ νέο πρόσωπο στην ομάδα η αποστολή για τη ρεβάνς του προημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ούγγρος κάνει το ντεμπούτο του στην αποστολή, καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «γράψει» και τα πρώτα λεπτά συμμετοχής.

Αντίθετα εκτός αυτής βρίσκεται ο Μπαρτ Σένκεφελντ που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στους θεσσαλονικείς.

Σε αυτή βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος.

Τέλος, σε ότι αφορά τον Ντανιέλ Μαντσίνι εφόσον ανακοινωθεί θα προστεθεί και αυτός με τη σειρά του στις διαθέσιμες επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς.

Exit mobile version