ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δανεικός στο Περιστέρι ο Χουγκάζ – Ενσωματώνεται άμεσα για προπονήσεις

Στην ομάδα του Περιστερίου θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός ο Νίκος Χουγκάζ. Επιστρέφει από την Ισπανία και ξεκινά προπονήσεις.

Δανεικός στο Περιστέρι ο Χουγκάζ - Ενσωματώνεται άμεσα για προπονήσεις

Ο λιγοστός χρόνος συμμετοχής και οι πενιχρές ευκαιρίες που πήρε ως τώρα στον Παναθηναϊκό, οδήγησαν το «τριφύλλι» σε αναζήτηση λύσεων σχετικά με τον Νίκο Χουγκάζ.

Ο Έλληνας φόργουορντ όπως αποφάσισε η διοίκηση της ομάδας του «τριφυλλιού», θα παραχωρηθεί ως δανεικός στο Περιστέρι ως το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, οι εξελίξεις γύρω από την περίπτωσή του αναμένεται να είναι άμεσες, με τον Χουγκάζ να εγκαταλείπει την «πράσινη» αποστολή στην Ισπανία και να επιστρέφει άμεσα στην Ελλάδα, ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα των δυτικών προαστίων και να ξεκινήσει προπονήσεις.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 91.770 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι στο Περιστέρι, αποφάσισαν να ζητήσουν το δανεισμό του νεαρού, καθώς μετά και την φυγή του Δημήτρη Αγραβάνη για το «τριφύλλι», είδαν το ρόστερ τους να αποψιλώνεται στη θέση «4».

Παράλληλα, για την ώρα ο δανεισμός όπως φαίνεται είναι η ιδανική λύση για τον νεαρό, καθώς ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν δείχνει να τον πιστεύει και στο Περιστέρι θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί έχοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τον παρακολουθούν ενόψει και της νέας σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.