ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός: Για το «τρίποντο» κόντρα στη Λαμία με ελκυστικές αποδόσεις από τη Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός θέλει την επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Λαμία, με την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία να προσφέρει ελκυστικές αποδόσεις.

Ο Παναθηναϊκός μετά και την ήττα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα την περασμένη Δευτέρα, απώλεσε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν την πρώτη θέση της βαθμολογίας και η νίκη σήμερα στην έδρα του απέναντι στην Λαμία είναι αυτοσκοπός.

Οι «πράσινοι» θέλουν το «τρίποντο» για να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, με την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία να προσφέρει άκρως ελκυστικές αποδόσεις.

Τη νίκη του Παναθηναϊκού τη συναντάμε στο 1.33, ενώ ο «άσος» από ημίχρονο προσφέρεται στο 1.85. Παράλληλα υπάρχουν πλούσιες αποδόσεις και για τα πιθανά τέρματα της αναμέτρησης, με το Over 1,5 γκολ να κυμαίνεται στο 1.42 και το Over 2,5 στο 2.25.

Τέλος, ελκυστικές αποδόσεις συναντούμε και στους υποψήφιους σκόρερ, με τον Σπόραρ να βρίσκεται στο 2.50, τον Ιωαννίδη στο 2.70 και τον Παλάσιος στο 3.30.

Παράλληλα υπάρχει και η διαδικασία «Bet Builder», με την «πράσινη» νίκη το Over 2,5 και πιθανό σκόρερ τον Σπόραρ να έχει συνολική απόδοση 3.95.

Exit mobile version