Ποδόσφαιρο

Πολύ κοντά σε συμφωνία Παναθηναϊκός και Αϊτόρ!

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα είναι μια ανάσα από τα οριστικοποιήσει την παραμονή του στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 2+1 έτη, καθώς λεπτομέρειες απομένουν για να κλείσει οριστικά η συμφωνία.

Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και Παναθηναϊκός επιθυμούσαν να συνεχίσουν μαζί την πορεία τους και όλα δείχνουν πως απομένουν μονάχα κάποιες τυπικές λεπτομέρειες ώστε να κλείσει οριστικά η συμφωνία.

Ο Ισπανός εξτρεμ που ήταν μέχρι να τραυματιστεί και να τεθεί νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν ο MVP για τον Παναθηναϊκό, κάθισε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και συμφώνησε με τους «πράσινους» για νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2026.

Συγκεκριμένα η νέα σύμβαση που θα υπογράψει με το «τριφύλλι» ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, θα είναι για 2+1 έτη. Για να υπάρξει οριστικό «happy end» στην υπόθεση παραμονής του Ισπανού εξτρέμ, θα πρέπει να διευθετηθεί και η τελευταία λεπτομέρεια και αυτή αφορά τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, ωστόσο όλα δείχνουν πως η συμφωνία δεν χαλάει και το μόνο που απομένει να επισημοποιηθεί είναι και οι τυπικές ανακοινώσεις.

Exit mobile version