ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράντονιτς: «Σημαντικό να δείξουμε καλή αμυντική λειτουργία – Θα δούμε για τα «κοψίματα» στο ροστερ»

Όλα όσα δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ (09/02, 21:00) για την 24η αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ράντονιτς: «Σημαντικό να δείξουμε καλή αμυντική λειτουργία - Θα δούμε για τα «κοψίματα» στο ροστερ»

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, στις δηλώσεις του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Βαλένθια (09/02, 21:00) για την 24η αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, στάθηκε στη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουνε οι παίκτες του και στο αμυντικό κομμάτι που θα πρέπει να είναι προσηλωμένος ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τη Βαλένθια: «Είναι ένα παιχνίδι Ευρωλίγκας, έχουν κάνει πέντε εκτός έδρας νίκες, σε έδρες όπως του Ολυμπιακού και της Αναντολού Εφές και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε από την αρχή με πολύ ενέργεια. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η αμυντική μας λειτουργία θα είναι σημαντική επίσης. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για τη νίκη.

Οι νέοι παίκτες μπήκαν στις προπονήσεις. Θα δούμε μετά την τελευταία προπόνηση σε τι κατάσταση είναι, αλλά είμαι σίγουρος πως θα μας δώσουν κάτι που μας έλειπε και να μας βοηθούν να πάρουμε τη νίκη στον αγώνα με τη Βαλένθια. Θα δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Πονίτκα. Δεν προπονήθηκε χθες, θα δούμε πως είναι σήμερα, αλλά θα αποφασίσουμε αργότερα».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.001 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν θα υπάρξουν κοψίματα στο ρόστερ: «Αυτό στο οποίο είμαι συγκεντρωμένος αυτή τη στιγμή είναι το επόμενο παιχνίδι. Εκεί είναι στραμμένη η προσοχή μας. Τις επόμενες ημέρες θα σκεφτούμε αυτά τα θέματα. Έχουμε κάποιους παίκτες που δεν έχουν ταιριάξει μαζί μας και θα δούμε».

Για τον Ματ Τόμας: «Σίγουρα θα μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή, όμως έχει κάνει δυο-τρεις προπονήσεις πριν το ματς με τη Βαλένθια. Θα χρειαστούμε χρόνο για να τον ενσωματώσουμε στην ομάδα. Όμως, η πρώτη εντύπωση είναι καλή. Φυσικά και δεν είναι ακόμα στην καλύτερη φυσική κατάσταση, όμως θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε με αυτή την κατάσταση».

Για το τι περιμένει στο συγκεκριμένο ματς: «Με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό. Με την Μπασκόνια παίξαμε λίγο καλύτερα. Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι στο ματς με τη Βαλένθια και στις δυο άκρες του γηπέδου. Ειδικά στην άμυνα, θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, γιατί παίζουν πολύ καλά. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την αρχή για να τα δώσουμε όλα από την αρχή. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.