ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέο μεγάλο deal της Premier League – «Βρέχει» χρήμα για τους συλλόγους

Η Premier League δεν θέλει να εγκαταλείψει την ηγετική θέση της έναντι των άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και βρίσκεται πολύ κοντά στο κλείσιμο μιας συμφωνίας που θα φέρει και νέα έσοδα στο κορυφαίο αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Νέο μεγάλο deal της Premier League - «Βρέχει» χρήμα για τους συλλόγους

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky News, σε συνάντηση που έγινε χθες, οι 20 σύλλογοι της Premier League ενημερώθηκαν ότι το κλείσιμο μιας εξαετούς συνεργασίας με την παραγωγό βιντεοπαιχνιδιών Electronic Arts (EA) -παραγωγός της ιστορικής ποδοσφαιρικής σειράς της FIFA- θα αποφέρει ποσό κοντά στα 500 εκατ. λίρες (περίπου 550 εκατ. ευρώ) για τη συνολική διάρκεια της συμφωνίας.

Διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.