ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Kαθαρές οι εξετάσεις του Τόμας-Yπολογίζεται για το Final 8

Στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς θα τεθεί ο Ματ Τόμας για το Final 8 του Κυπέλλου.

Παναθηναϊκός: Kαθαρές οι εξετάσεις του Τόμας-Yπολογίζεται για το Final 8

Ανακούφιση με Τόμας στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ που δέχθηκε αγκωνιά στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Προμηθέα για την 16η αγωνιστική της Basket League υποβλήθηκε σε εξετάσεις μετά το τέλος του ματς ώστε να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.

Από τις εξετάσεις προέκυψε ότι όλα είναι καλά και κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει και έτσι ο νεοαποκτηθέντας παίκτης του “τριφυλλιού” θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς για το επερχόμενο Final 8 του Κυπέλλου στο Ηράκλειο.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 42.946 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.