ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Survivor All Star: Τελευταία προπόνηση για την Ελευθερία Ελευθερίου πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο

Η Ελευθερία Ελευθερίου προπονείται για τελευταία φορά λίγο πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο και «ταράξει τα νερά» στο Survivor All Star

Survivor All Star: Τελευταία προπόνηση για την Ελευθερία Ελευθερίου πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο

Το παιχνίδι των ανατροπών είναι το Survivor All Star καθώς οι εκπλήξεις δεν σταματούν. Έξι νέοι παίκτες έχουν φτιάξει τις βαλίτσες τους και ετοιμάζονται να πετάξουν για την Δομινικανή Δημοκρατία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Γεια σου» οι παίκτες που φεύγουν άμεσα για Καραϊβική είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ την επόμενη Δευτέρα θα πετάξουν για Άγιο Δομίνικο ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ακόμα δύο παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι είναι ο Νικόλας Αγόρου και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Μάλιστα σήμερα το πρωί της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε την τελευταία της προπόνηση λίγο πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο. Ο γυμναστής της και προπονητής των Survivors, ανέβασε σε story στο Instagram την πρώην παίκτρια των Διασήμων να κάνει γυμναστική παρέα με το σκυλάκι της, γράφοντας «The last workout».

Πλέον όλοι περιμένουμε να δούμε σε ποια ομάδα θα μπει η Ελευθερία Ελευθερίου και πώς θα αντιδράσει ο Μάριος – Πρίαμος μόλις τη δει μπροστά του.

Πηγή: newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ