ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σε ομάδα της Super League 2 πρώην «πράσινος»

Έτοιμος να κάνει μεταγραφικό "μπαμ" είναι ο Αλμωπός Αριδαίας καθώς συμφώνησε με πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Β'.

Παναθηναϊκός: Σε ομάδα της Super League 2 πρώην «πράσινος»

Δεν σταματά τη μεταγραφική του δραστηριότητα ο Αλμωπός Αριδαίας.

Όπως αναφέρει το mikriliga.gr η ομάδα του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 τα έχει βρει σε όλα με τον πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Β’ Αντώνη Οικονομάκη για να “θωρακίσει” τα γκολπόστ της.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό Β, στην Κύπρο με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και στον Ηρόδοτο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.596 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με το “τριφύλλι” o Oικονομάκης κατέγραψε μόλις τρεις εμφανίσεις, από τον Οκτώβριο του 2021, μέχρι και τον Γενάρη του 2022 όταν και αποχώρησε για το Παραλίμνι της Κύπρου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.