ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέα σύλληψη πασίγνωστου τράπερ στη Νέα Φιλαδέλφεια – Βρέθηκε με όπλο και ναρκωτικά

Ξανά.

Νέα σύλληψη πασίγνωστου τράπερ στη Νέα Φιλαδέλφεια – Βρέθηκε με όπλο και ναρκωτικά

Κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου που έκαναν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τη νύχτα, σταμάτησαν στην οδό Βρυούλων ένα ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Ένας 22χρονος Γεωργιανός, ένας 24χρονος Αλβανός και ένας 26χρονος Έλληνας, ο οποίος είναι γνωστός τράπερ.

Στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα όπλο 22 χιλιοστών με 5 σφαίρες στη γεμιστήρα και μικροποσότητα χασίς. Στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκε ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 20 εκατοστών αλλά ενώ ο 24χρονος Αλβανός είχε πάνω του μικροποσότητα χασίς.

Και οι τρεις συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στο ΤΑ Νέας Φιλαδέλφειας και από εδώ και πέρα ακολουθούνται όλες οι σχετικές διαδικασίες.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 522.565 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: thetoc.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.