ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού – Ισως μια αλλαγή στο ντέρμπι»

Στην καταιγιστική εμφάνιση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης, ενώ εξήγησε γιατί ίσως ο Ιβάν Γιιοβάνοβιτς προτιμήσει τον Κώτσιρα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Νικολογιάννης: «Από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού - Ισως μια αλλαγή στο ντέρμπι»

Τις, σημαντικές, διαφορές των δύο τελευταίων νικών του Παναθηναϊκού με Λαμία και Βόλο κατέγραψε ο Τάσος Νικολογιάννης, κάνοντας λόγο για κορυφαία εμφάνιση στην δεύτερη περίπτωση.

«Μετά το χθεσινό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ανεξάρτητα τι θα γίνει στο Ατρόμητος-ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα στο +1 από την ΑΕΚ. Αυτό ψυχολογικά του δίνει κάτι, αλλά αυτό που μετράει είναι η διάρκεια. Το έχω ξαναπεί ότι ο τίτλος θα κριθεί στα πλέι οφ. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος αυτό επιβεβαιώνεται. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-0 και τη Λαμία, 2-0 και τον Βόλο, αλλά τα δύο παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση. Προχθές, έχει κάνει την καλύτερη του εμφάνιση στον δεύτερο γύρο και μια από τις καλύτερες στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει 28 τελικές, οκτώ στον στόχο και έχει δύο γκολ και άλλα δύο δοκάρια»,  είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το κλειδί για το «τριφύλλι» είναι η είσοδος του Μαντσίνι στην 11άδα καθώς, είναι ένας παίκτης απρόβλεπτος, ενώ η παρουσία του ανέβασε και τον Χουάνκαρ στο πρόσφατο παιχνίδι.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.512 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, επισήμανε ότι έχει αλλάξει ξανά η ατμόσφαιρα και πως στη Λεωφόρο υπήρχε πάλι θετική αύρα, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να σπρώχνει την ομάδα προς την νίκη.

Ενώ αποκάλυψε ότι στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς είναι να βάλει τον πιο έμπειρο και «κοντρολαρισμένο» Κώτσιρα αντί του Βαγιαννίδη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που θα είναι πιθανότατα και η μοναδική αλλαγή στους «πράσινους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.