ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Τέλος απο τον Παναθηναϊκό ο Ράντονιτς – Άλλο 1,2 εκατ. για να φύγει»

Ιστοσελίδα της Σερβίας ανέφερε, πως ουσιαστικά ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να πρέπει να του καταβάλλει 1,2 εκατ. ευρώ.

«Τέλος απο τον Παναθηναϊκό ο Ράντονιτς - Άλλο 1,2 εκατ. για να φύγει»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και αυτή την πληροφορία αρχίζουν να διαρρέουν και ιστοσελίδες του εξωτερικού.

Η Mozzart Sport που το περασμένο καλοκαίρι έβγαλε το θέμα της πρόσληψης του Ράντονιτς στο «τριφύλλι» και με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούσαν το συμβόλαιο του Μαυροβούνιου τεχνικού, προχώρησε σε μια ακόμα αποκάλυψη και αυτή έχει να κάνει με την αποζημίωση που πρέπει να του καταβάλλουν οι «πράσινοι» για να βγει το «διαζύγιο».

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο έμπειρος προπονητής δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού και στις συζητήσεις που υπάρχουν για να λυθεί η συνεργασία τους, είναι και το ποσό που πρέπει να εισπράξει ο Ράντονιτς ως αποζημίωση.

Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας!
Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας! 4.982 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η απόδεσμευση, ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχει επισημοποιηθεί καθώς οι Αθηναίοι πρέπει να βρουν ένα μοντέλο για να σπάσουν την συνεργασία τους με τον Μαυροβούνιο, ο οποίος ζητά άλλο το άλλο 1,2 εκατομμύριο ευρώ του συμβολαίου. Αυτό είναι το ποσό που ο πρώην τεχνικός του τριφυλλιού θα κέρδιζε από το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν και όλη την επόμενη», τονίζει συγκεκριμένα η σέρβικη ιστοσελίδα.

Για να ακολουθήσει η πληροφορία πως στον Παναθηναϊκό θέλουν να χαμηλώσουν το ποσό της αποζημίωσης, αλλά η πλευρά του Ράντονιτς δεν φαίνεται διαλλακτική, καθώς θέλει να το εισπράξει ακέραιο.

«Πριν από το διαζύγιο όμως η ομάδα πρέπει να πληρώσει για αυτό. Όλο τα χρήματα που οφείλονται στον Ράντονινς από το διετές κλειστό συμβόλαιο που έχει»…

Εν κατακλείδι, φαίνεται πως οι ημέρες του Ντέγιαν Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό έχουν ολοκληρωθεί, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να βαδίζει τις τελευταίες της στιγμές, ωστόσο πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη περίπτωση που θα υπάρξουν και άλλα επεισόδια μέχρι να φτάσουμε στην ολοκλήρωσή της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.