ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για τον Λάσο – Τι συζητήθηκε με το τριφύλλι

Ο Πάμπλο Λάσο αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού ενόψει καλοκαιριού.

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για τον Λάσο - Τι συζητήθηκε με το τριφύλλι

Όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγο, ο Χρήστος Σερέλης θα είναι ο αντί – Ράντονιτς μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Φυσικά, ο Παναθηναϊκός δεν θα πορευτεί με τον συγκεκριμένο κοόυτς και την επόμενη.

Πρώτος στόχος είναι ο Πάμπλο Λάσο, με τον οποίον υπήρξαν από τώρα συζητήσεις. Συγκεκριμένα, στο τριφύλλι τον ήθελαν να αναλάβει την ομάδα από τώρα, αλλά ο έμπειρος προπονητής ξεκαθάρισε ότι δεν αναλαμβάνει ομάδες μεσούσης της σεζόν.

Την ίδια στιγμή όμως ενόψει καλοκαιριού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και οι δύο πλευρές θα ξανασυζητήσουν προς το τέλος της σεζόν. Όπως και να έχει τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει την αντεπίθεσή του.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.