ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Μαχητική η Τόλιου στη Γερμανία

Το πάλεψε η Κατερίνα Τόλιου στο γερμανικό Feeder του World Table Tennis.

Παναθηναϊκός: Μαχητική η Τόλιου στη Γερμανία

Το πολύ υψηλό επίπεδο των αγώνων το συνάντησε από το ξεκίνημα, μάλιστα όπως την Τρίτη 14/02 έτσι και τώρα έπεσε πάνω σε εμπόδιο από την Ασία. Στο WTT Feeder Dusseldorf I είχε χάσει από νεαρή Κινέζα πρωταθλήτρια στο ΙI ηττήθηκε δύσκολα με 3-1 σετ από τη Λι Χόι Μαν Κάρεν από το Χονγκ Κονγκ.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, ήταν χρήσιμη για την αθλήτρια του Παναθηναϊκού η παρουσία στη γερμανική πόλη, απλά θα ήθελε να έχει καλύτερη κλήρωση και τα γερά αγωνιστικά της τεστ να περιλάμβαναν περισσότερα ματς.

Στην πρώτη μέρα του γερμανικού Feeder η Τόλιου, νούμερο 189 στην τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη, περίμενε τον εναρκτήριο γύρο στο ταμπλό των προκριματικών για να μάθει την αντίπαλό της. Η Λι Χόι Μαν Κάρεν (νούμερο 208 στον κόσμο) αντιμετώπισε το πρωί την Αριέλ Μπαρμπόσα από το Λουξεμβούργο και τη νίκησε με 3-1 σετ.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 255 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αμυντικού στυλ Ελληνίδα πρωταθλήτριά, που ήταν απευθείας στον 2ο γύρο (σ.σ. των «32»), αναμετρήθηκε με τη 19χρονη Ασιάτισσα το μεσημέρι.

Έχασε στις λεπτομέρειες τα δύο πρώτα σετ και μείωσε στην παράταση. Στο 4ο σετ δεν μπόρεσε να κρατήσει την ίδια σταθερότητα και τελικά αποκλείστηκε με 3-1 σετ (8-11, 12-14, 13-11, 5-11).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.