Μπάσκετ

Τι λένε οι Ισπανοί για Λάσο και Παναθηναϊκό

Το «πράσινο» ενδιαφέρον για τον Πάμπλο Λάσο είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τον επόμενο προπονητή που θα αναλάβει να τρέξει το «πράσινο» project της νέας σεζόν, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να είναι αποφασισμένος να τα αλλάξει όλα.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται ο Πάμπλο Λάσο, με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης να καταθέτουν την άποψή τους γύρω από τον άλλοτε προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης και την επιθυμία του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Livesport, τρεις Ισπανοί δημοσιογράφοι κατέθεσαν την άποψή τους και τα όσα είπαν έχουν ενδιαφέρον.

Από την πλευρά της Marca, ο Νάτσο Ντούκε τόνισε πως δεν είναι αισιόδοξος σχετικά με την επιθυμία του Παναθηναϊκού να φέρει στην Αθήνα τον πολύπειρο τεχνικό, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ δύσκολο να τον πείσει».

Από την πλευρά του ο Αλμπέρτο Κλεμέντε της AS, φάνηκε πιο αισιόδοξος: «Θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να είμαι μία επιλογή του». Τέλος, από την El Mundo Deportivo, o Ινάθιο Ουγέ σχολίασε πως «Ο Λάσο δεν θα βιαστεί να αποφασίσει, ενώ ο Παναθηναϊκός καίγεται για την επόμενη ημέρα».

Exit mobile version