ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσο: «Θα ήθελα να γυρίσω στους πάγκους αύριο»! (vid)

Μήνυμα επιστροφής στους πάγκους από τον Πάμπλο Λάσο!

Λάσο: «Θα ήθελα να γυρίσω στους πάγκους αύριο»! (vid)

Μήνυμα επιστροφής στους πάγκους από τον Πάμπλο Λάσο!

Έπειτα από σχεδόν επτά μήνες, ο 55χρονος προπονητής παραμένει χωρίς ομάδα και το όνομά του έχει ακουστεί για τον Παναθηναϊκό. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι του Ισπανού δημοσιογράφου Σέρχιο Βέγκας στο YouTube, ο Λάσο δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους.

«Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ήρεμος. Έπειτα από 16-17 χρόνια έχω την ευκαιρία να απολαμβάνω στιγμές με την οικογένειά μου. Μου λείπει πολύ να κοουτσάρω. Σίγουρα! Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι προπονώ μια ομάδα. Θα ήθελα να κοουτσάρω αύριο! Αυτή την περίοδο πάντως απολαμβάνω άλλα πράγματα. Ένας φίλος μού είπε πρόσφατα: “Μα καλά, ήσουν προπονητής στη Ρεάλ 11 χρόνια. Γιατί δεν πας επιτέλους διακοπές”; Νομίζω ότι δεν μπορώ! Η αλήθεια είναι ότι εκτιμώ πλέον τις στιγμές μακριά από το μπάσκετ» δήλωσε ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 85.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.