ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κατσουράνης: «Χωρίς συζήτηση οφσάιντ το γκολ, τιμή μας που έχουμε τον Γιοβάνοβιτς»

Ο Κώστας Κατσουράνης κλήθηκε να σχολιάσει τη διαιτησία του ντέρμπι αλλά και όσα ακολούθησαν αυτό, με τον άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή να τονίζει πως σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Βρουσαϊ, ενώ αναφέρθηκε και στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Κατσουράνης: «Χωρίς συζήτηση οφσάιντ το γκολ, τιμή μας που έχουμε τον Γιοβάνοβιτς»

Τα δικά του σχόλια για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έκανε ο Κώστας Κατσουράνης στην εκπομπή «Betarades in Action 24».

«Για τον κύριο Γιοβάνοβιτς, είναι η αλήθεια. Είναι πολύ ωραίο αυτό που είπε. Είπε ότι το πρωτάθλημα δεν είναι δύο ματς. Η ερώτηση που του έγινε ήταν λάθος, αφού δεν απομονώνεις δύο παιχνίδια ενώ έχουν δοθεί τόσα παιχνίδια. Δεν είναι πλάνο του Παναθηναϊκού να κάνει καθυστερήσεις.

Ο Γιοβάνοβιτς είπε σωστά ότι το πρωτάθλημα δεν μπορείς να το κρίνεις σε δύο αγώνες. Και για εμάς, που παίξαμε σε υψηλό επίπεδο και γνωρίζουμε τέτοιες καταστάσεις, μπορεί ο Παναθηναϊκός στα δύο παιχνίδια των πλέι οφ να είναι καλύτερος. Αποτελεί τιμή για εμάς που έχουμε στο πρωτάθλημά μας τον συγκεκριμένο προπονητή και συμφωνώ σε όλα όσα είπε, θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.135 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Για την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στο γήπεδο τόνισε: «Δεν είναι ωραίο να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο ο οποιοσδήποτε πρόεδρος. Δεν είναι πολύ ωραίο όταν το βλέπουμε από την τηλεόραση. Δεν ξέρω γιατί του
έδειξε κίτρινη κάρτα. Ενημερώνονται, αλλά δεν νομίζω ότι ενημερώνονται για τους ιδιοκτήτες των ομάδων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.