ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γκόντζος: «Έτσι είναι το 50-50; Ο Πινέιρο θύμισε διαιτησία Ευθυμιάδη» (aud)

Ο Κώστας Γκόντζος στην εκπομπή του στα «Παραπολιτικά FM» αναφέρθηκε στο ντέρμπι αιωνίων αναλύοντας και τα όσα ακούστηκαν για τη διαιτησία του Πορτογάλου Πινέιρο.

Γκόντζος: «Έτσι είναι το 50-50; Ο Πινέιρο θύμισε διαιτησία Ευθυμιάδη» (aud)

Ο Γκόντζος συνέκρινε τη διαιτησία του Πινέιρο με αυτή του Ευθυμιάδη στο ντέρμπι της Λεωφόρου και εξαπέλυσε τα πυρά εναντίον όσων πράσινων ή ουδέτερων υποστήριξαν ότι ήταν 50-50 ο Πορτογάλος ρέφερι.

«Το γκολ είναι οφσάιντ. Παρακάτω όμως… Σε όσους γράφουν και πουλάνε παναθηναϊλίκι, ότι ο Ολυμπιακός δεν αντέχει το 50-50. Αυτό σας φαίνεται ακριβώς 50-50 που είδατε στο Καραϊσκάκη; Αν είχε δηλαδή ο Παναθηναϊκός μία τέτοια διαιτησία στη Λεωφόρο, θα έλεγε ότι ο διαιτητής ήταν παλικάρι και μας έπαιξε 50-50; Ή θα ήταν στα κλαριά όλοι όσοι βγάζουν λόγους περί ηθικής σήμερα; Να είμαστε λίγο έντιμοι. Μη λέμε ότι ο Ολυμπιακός δεν αντέχει το 50-50. Να λέμε ότι “τώρα που μας παίρνει, ό,τι μου έχεις κάνει, θα στο κάνω”», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Δεν ήταν 50-50 αυτό που είδαμε στο Καραϊσκάκη. Ήταν διαιτησία Ευθυμιάδη. Και του Ευθυμιάδη για όσους δεν θυμούνται, ήταν πέναλτι, το έκανε ο Κωνσταντίνου, αλλά ήταν όλη η διαιτησία του στο προηγούμενο που τους έκανε όλους έξαλλους».

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.675 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.