ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Τρία ρεκόρ για τον εκπληκτικό Παπαγιάννη

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού, στη νίκη των «πράσινων» επί της Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ με 86-76.

Παναθηναϊκός: Τρία ρεκόρ για τον εκπληκτικό Παπαγιάννη

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» οδήγησε την ομάδα του στην νίκη μετρώντας 24 πόντους, 10/10 σουτ (7/7 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 1/1 βολή), 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 τάπες σε 28’11” που βρέθηκε στο παρκέ, συγκεντρώνοντας 40 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Οι επιδόσεις αυτές αντιστοιχούν σε τρία ρεκόρ καριέρας του Έλληνα σέντερ και συγκεκριμένα σε πόντους, εύστοχα τρίποντα και σύστημα αξιολόγησης.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Παπαγιάννης άκουσε από το κοινό του ΟΑΚΑ να τραγουδάει ρυθμικά το όνομά του, ως επιβράβευση της εξαιρετικής τους εμφάνισης.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.530 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.