ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Συνάντηση Παναθηναϊκού με τον Αταμάν» – Διαψεύδουν οι πράσινοι

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Εργκίν Αταμάν βρέθηκε στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα, όπου συναντήθηκε με ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Διαψεύδουν από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Συνάντηση Παναθηναϊκού με τον Αταμάν» - Διαψεύδουν οι πράσινοι

Νέα σενάρια βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού!

Αυτή τη φορά οι “σειρήνες” ηχούν από την Ισπανία και δεν έχουν να κάνουν με τον Πάμπλο Λάσο, αλλά με τον σημερινό τεχνικό της Εφές, Εργκίν Αταμάν!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “encestado” ο Τούρκος αναμένεται να αποχωρήσει από την Εφές το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον ίδιο να φημολογείται στην Ιβηρική χώρα ότι είχε την περασμένη εβδομάδα συνάντηση με ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.838 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το μέλλον του στην δις πρωταθλήτρια Ευρώπης φαίνεται ότι δεν θα είναι μακρύ και έτσι ο έμπειρος coach πρόκειται να μπει σε διαδικασία αναζήτησης για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πράσινοι διαψεύδουν τα όσα αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.