ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν για Παναθηναϊκό: «Φυσικά υπάρχει πρόταση»

Τι δήλωσε ο Τούρκος τεχνικός, για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Αταμάν για Παναθηναϊκό: «Φυσικά υπάρχει πρόταση»

Η Αναντολού Εφές έπαιζε απόψε την ύπαρξή της στη συνέχεια των πλέι οφ της Ευρωλίγκα κόντρα στη Φενέρμπαχτσέ, ωστόσο ηττήθηκε και ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στις φήμες που υπάρχουν για συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για τη νέα σεζόν.

Εκεί λοιπόν, ο έμπειρος τεχνικός έλυσε… το γρίφο και τόνισε πως η πρόταση από τους «πράσινους» υφίσταται. Ωστόσο για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν έχει συναντήσει κανένα άνθρωπο των «πρασίνων» και κατέληξε πως είναι μια περίοδος που όλοι μιλάνε με όλους.

Για το μέλλον στην Αναντολού Εφές αλλά και το φλερτ του Παναθηναϊκού: «Δεν θέλω να μιλήσω για συμβόλαια αυτή τη στιγμή. Οι αποφάσεις θα παρθούν για παίκτες και προπονητές το επόμενο διάστημα. Μην πιστεύετε ψεύτικες φήμες, όλοι μπορούν να καταθέσουν προτάσεις σε όλους. Δεν υπάρχει συμφωνία, η Αναντολού Εφές είναι η οικογένειά μου και θα κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς και αυτής της αποτυχίας. Αμέσως μετά, θα δούμε τι θα γίνει. Δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 37.525 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Οι φήμες προέκυψαν από ξένα media, δεν συνάντησα κανέναν face-to-face, αλλά φυσικά υπάρχει πρόταση. Τους ευχαρίστησα και τους είπα ότι θα ασχοληθώ με την κατάσταση τις επόμενες ημέρες. Αυτή την περίοδο πολλές προτάσεις έρχονται σε εμάς και σε αθλητές, φυσιολογικά πράγματα. Το μυαλό μας βρίσκεται στα playoffs».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.