ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Nτεμπούτο με την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο κάνει ο Παππάς

Την πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιήσει ο Νίκος Παππάς, το Σάββατο 8 Απρίλιου στο παιχνίδι του «τριφυλλιού» κόντρα στον ΠΑΣΚΑ.

Παναθηναϊκός: Nτεμπούτο με την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο κάνει ο Παππάς

Όπως ανέφερε ο Ερασιτέχνης, ο 33χρονος αθλητής θα βρίσκεται αύριο Σάββατο στην αποστολή του τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΠΑΣΚΑ στο κλειστό των Μελισσίων και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο.

«Ο Νίκος Παππάς θα βρίσκεται αύριο Σάββατο (8 Απριλίου) στις 6μ.μ. στην αποστολή του τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΠΑΣΚΑ στο κλειστό των Μελισσίων και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Από την πρώτη στιγμή που το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του «τριφυλλιού» ιδρύθηκε, ο Νίκος Παππάς ήταν δίπλα στην ομάδα.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 2.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αφού εξέφρασε την επιθυμία του να βγάλει δελτίο στο «τριφύλλι» πλέον θα βρίσκεται για πρώτη φορά και στην αποστολή της ομάδας και πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής»!

Επιστρέψαμε σε μια κανονικότητα»" />έκλεβε» τίτλους και παλιότερα ενώ δεν ήταν καλύτερη ομάδα σε βάθος χρόνου στη σεζόν." />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.