ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Φεύγει η Ανθούλη από το «τριφύλλι»

Στην ιταλική Κιέρι, θ΄ αγωνίζεται τη νέα σεζόν η νεαρή διαγώνια.

Παναθηναϊκός: Φεύγει η Ανθούλη από το «τριφύλλι»

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό θα αποτελέσει από τη νέα σεζόν η Μάρθα Ανθούλη, καθώς η νεαρή διαγώνια ήρθε σε συμφωνία με την ιταλική Κιέρι, στην οποία θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά.

Η ταλαντούχα διαγώνια στις νοκ-άουτ αναμετρήσεις του «τριφυλλιού» με ιταλική ομάδα για τους «16» του Challenge Cup τράβηξε πάνω της τα βλέμματα και έτσι η Κιέρι κινήθηκε και συμφώνησε για την απόκτησή της.

Ως εκ τούτου το «τριφύλλι» θα κληθεί να καλύψει το κενό της Ανθούλη, με την παίκτρια που θα αποκτηθεί να προέρχεται από το εξωτερικό.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.691 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως η αποχώρηση της Ανθούλη δε θα είναι η μοναδική, καθώς από το ρόστερ του «τριφυλλιού» θα αποχωρήσουν και οι Μάρετ Γκρότες, Τζένιφερ Κρος, Σοφία Μέντιτς και Αντόρα Ανάε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.