ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανδρεόπουλος: «Δεν έχουμε να δώσουμε απάντηση σε κανέναν»

Όλα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ανδρεόπουλος: «Δεν έχουμε να δώσουμε απάντηση σε κανέναν»

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος:

«Καμία απάντηση σε κανεναν. Δεν έχουμε να δώσουμε καμία απάντηση σε κανεναν. Και στον ημιτελικό στο Challenge Cup και στον ημιτελικό του κυπέλλου και στον ημιτελικό του πρωταθλήματος που χάσαμε, ο Παναθηναϊκός πάλεψε πολύ σκληρά, οι αντίπαλοι έπαιξαν καλύτερα και τον κέρδισαν. Απαντήσεις δεν δίνουμε σε κανεναν.

Πάντα παίζει ρόλο η ψυχολογία. Το θέλουμε, το παλεύουμε και ποτέ δεν εγκαταλείψαμε την προσπάθεια. Σήμερα μας βγήκε.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντα παλεύαμε και το θέλαμε. Το νιώθαμε πως δεν είμαστε τόσο καλά, χρειαζόμασταν μία νίκη, δεν την κάναμε. Είναι μεγάλα παιχνίδια. Με το αποτέλεσμα δεν έχεθι υπογράψει κανείς συμβόλαιο.

Το τι παιχνίδι θα περιμένουμε δεν το ξέρω. Καθε ματς έχει διαφορετική δυναμική. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να πάρουμε τη νίκη. Ο καλύτερος θα κερδίσει όπως λέμε συνέχεια. »

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.