ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χένρικσεν: «Aυτό το ντέρμπι δεν θα ξεχάσω ποτέ…»

Τις δικές του αναμνήσεις από τα ντέρμπι "αιωνίων" στα οποία έχει αγωνιστεί μετέφερε σε συνέντευξη του ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Ρενέ Χένρισκεν.

Χένρικσεν: «Aυτό το ντέρμπι δεν θα ξεχάσω ποτέ...»

Οι δηλώσεις του Ρενέ Χένρικσεν στην εφημερίδα Real News:

«Πάντα με συγκινεί η ανάμνηση αυτών των αγώνων. Τους περιμέναμε όλη την εβδομάδα με ανυπομονησία και κανείς δεν ήθελε να λείπει.

Δεν θα ξεχάσω το 2-0 επί του Ολυμπιακού στο γεμάτο ΟΑΚΑ τον Νοέμβριο του 1999 αν θυμάμαι καλά. Το πάθος ξεχείλιζε, πανηγυρίσαμε έξαλλα. Το ζήσαμε τόσο έντονα!

Σε ό,τι αφορά το σημερινό παιχνίδι, νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα πετύχει τον μεγάλο του στόχο, τον τίτλο. Και τέτοιες επιδιώξεις περνούν μέσα από ντέρμπι όπως το σημερινό.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.968 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχω παρακολουθήσει την ομάδα, την βλέπω όσο πιο συχνά μπορώ και είμαι βέβαιος για την ποιοτική δουλειά που γίνεται. Όμως, αυτά τα ματς δεν απαιτούν μόνο πνευματική προετοιμασία, αλλά καρδιά και ψυχή σαν να μην υπάρχει αύριο.

Και πιστεύω ότι παίκτες και προπονητής, με την βοήθεια του απίστευτου κόσμου τους, είναι σε θέση να κάνουν μια νίκη που θα τους διατηρήσει πρώτους και παράλληλα θα τους χαρίσει γερή ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.