ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Έκανε λάθος που πήγε στον Παναθηναϊκό ο Ράντονιτς»

Ως λανθασμένη χαρακτήρισε την επιλογή του Ντέγιαν Ράντονιτς να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα.

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Έκανε λάθος που πήγε στον Παναθηναϊκό ο Ράντονιτς»

Αποκαλύψεις για τη σχέση του με τον Ντέγιαν Ράντονιτς και την απόφαση του Μαυροβούνιου τεχνικού να αναλάβει προπονητής στον Παναθηναϊκό, έκανε μέσω συνέντευξης του στη Σερβία, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσπάθεια του να κρατήσει στην ομάδα του και τον σημερινό παίκτη του “τριφυλλιού” Νέιτ Γουόλτερς, ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει ως λανθασμένη την επιλογή του Ράντονιτς να πάει στον Παναθηναϊκό:

«Το καλοκαίρι δημιουργήσαμε μία ομάδα, αλλά στα μέσα της σεζόν αλλάξαμε τον προπονητή. Φέραμε τον Ιβάνοβιτς, ενώ πήραμε και τον Λούκα Βιλντόζα και Φακούντο Καμπάτσο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε μία οικονομική υπέρβαση, παρά το γεγονός ότι ακόμα έχουμε υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσουμε. Αν είμασταν σε καλύτερη οικονομική κατάσταση θα κρατούσαμε και τον Νέιτ Ουόλτερς, ίσως και τον κόουτς Ντέγιαν Ράντονιτς που και οι δύο πήγαν στον Παναθηναϊκό».

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «Ο Ράντονιτς έκανε μεγάλο λάθος που πήγε στον Παναθηναϊκό»

πράσινων», Ντέγιαν Ράντονιτς." />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.