ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ο Παναθηναϊκός δίνει λευκή επιταγή στον Λάσο»

Η MARCA με δημοσίευμα της αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έδωσε λευκή επιταγή στον Πάμπλο Λάσο.

«Ο Παναθηναϊκός δίνει λευκή επιταγή στον Λάσο»

Aταμάν και Λάσο βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για την θέση του προπονητή στο τριφύλλι.

Η «Marca» με νέο δημοσίευμα της αναφέρεται στον Πάμπλο Λάσο και τονίζει οτι οι πράσινοι του έχουν δώσει λευκή επιταγή.

Αναφέρει σχετικά στο άρθρο της:

«Ο Παναθηναϊκός ήταν ο πρώτος σύλλογος που ενδιαφέρθηκε για τον προπονητή των 22 τίτλων με τη Ρεάλ. Πριν ήταν η Ομοσπονδία του Ισραήλ που έδειξε την προθυμία της να τον προσλάβει, αλλά παρά την τεράστια προσφορά της,  δεν καρποφόρησε συμφωνία.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.565 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στο προσκήνιο με όλο το βάρος του κύρους του (έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης) και τα εκατομμύρια από την πανίσχυρη οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ο αιώνιος πρωταθλητής Ελλάδας ζει δύσκολες στιγμές και ζει τις τελευταίες σεζόν στη σκιά του Ολυμπιακού.  Πριν από πολλές ημέρες έμεινε εκτός πλέι οφ στη Euroleague. Ο Λάσο δεν θα είχε πρόβλημα να προπονήσει την ομάδα του τριφυλλιού και του δίνουν λευκή επιταγή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.