ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συγκλονιστικός Γιάκομπσεν: «Κλαίω εδώ και μέρες σκεπτόμενος ότι φεύγω-Τα 5 καλύτερα χρόνια της ζωής μου»

Συγκλόνισε ο Άξελ Γιάκομπσεν μετά το τελευταίο του παιχνίδι με το τριφύλλι.

Συγκλονιστικός Γιάκομπσεν: «Κλαίω εδώ και μέρες σκεπτόμενος ότι φεύγω-Τα 5 καλύτερα χρόνια της ζωής μου»

Ο Άξελ Γιάκομπσεν στο τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε κατάθεση ψυχής μετά το τέλος σε δηλώσεις του στον PAO TV. 

Ο αρχηγός του τριφυλλιού τόνισε ότι όλες αυτές τις μέρες που γνώριζε ότι θα είναι το τελευταίο του ματς με τα πράσινα έκλαιγε ενώ σημείωσε ότι αυτά τα πέντε χρόνια που φορούσε τα πράσινα ήταν τα καλύτερα της καριέρας του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Η ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει όλους τους στόχους. Αυτός είναι και ο λόγος που μένει μια γλυκόπικρη γεύση. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα το τελευταίο μου παιχνίδι μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Με έναν τίτλο. Εύχομαι στο μέλλον η ομάδα να κατακτήσει κι άλλους τίτλους τα επόμενα χρόνια».

Αυτά ήταν τα 5 καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κόσμο. Με το τέλος του παιχνιδιού έβαλα τα κλάματα. Έκλαψα χθες, κλαίω εδώ και εβδομάδες γιατί πλησίαζε το τέλος μου στον Παναθηναϊκό. Ήταν όμως τα 5 καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Θα έχω πάντα τον κόσμο του Παναθηναϊκού στην καρδιά μου και δεν πρόκειται να τον ξεχάσω»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.