ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ατομικό Σάρλια και Ιωαννίδης – Προπόνηση με παιχνίδι δεξιοτήτων

Με τον Ζβόνιμιρ Σάρλια και τον Φώτη Ιωαννίδη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Μ. Παρασκευή (14/4) στο Κορωπί.

Παναθηναϊκός: Ατομικό Σάρλια και Ιωαννίδης - Προπόνηση με παιχνίδι δεξιοτήτων

Την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα συνέχισε κανονικά στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός το πρωί της Μ. Παρασκευής (14/4).

Οι “πράσινοι” ακολούθησαν πρόγραμμα στην εξάσκηση δεξιοτήτων, αφού χωρίστηκαν σε πέντε ομάδες από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψε ο Ρούμπεν Πέρεθ που ακολούθησε την Πέμπτη πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Ζβόνιμιρ Σάρλια και ο Φώτης Ιωαννίδης προπονήθηκαν ατομικά χωρίς ωστόσο να υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη συμμετοχή τους στο ματς της Τούμπας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

“Μία διαφορετική προπόνηση ήταν αυτή της Μεγάλης Παρασκευής για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση και το rondo, οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε πέντε ομάδες των πέντε και διαγωνίστηκαν σε πέντε διαφορετικά παιχνίδια δεξιοτήτων. Σε κάθε παιχνίδι κάθε ομάδα κέρδιζε πόντους, ανάλογα με τους στόχους που πετύχαινε και στο τέλος αναδείχθηκε νικήτρια η ομάδα που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς!

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.510 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ιωαννίδης, Σάρλια.”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.