ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Πρώτο βήμα τελικού για τα «φίνα κορίτσια»

Στη μάχη των ημιτελικών ρίχνεται σήμερα (19:30) η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού που θα φιλοξενηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια από την ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός: Πρώτο βήμα τελικού για τα «φίνα κορίτσια»

Την πρώτη νίκη του απέναντι στην ΑΕΚ αλλά και το σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Volley League γυναικών θέλει να κάνει απόψε (19:30) ο Παναθηναϊκός!

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο “Απόστολος Κόντος” της Νέας Φιλαδέλφειας και έχει ως μοναδικό στόχο το “break” στην έδρα των “κιτρινόμαυρων” για να μεταφέρει τη σειρά με πλεονέκτημα στο κλειστό του Αγίου Θωμά το ερχόμενο Σάββατο (22/4).

Οι “πράσινες” που τερμάτισαν τρίτες στη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας ξεπέρασαν στα προημιτελικά το εμπόδιο της Θέτιδος Βούλας και θα προσπαθήσουν να βρεθούν για ακόμη μια σεζόν στον τελικό εκεί που στόχος είναι η διατήρηση των σκήπτρων.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή θα είναι η 4η φετινή συνάντηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, με το “τριφύλλι” να μετρά τρεις ήττες στα προηγούμενα ματς και με το κίνητρο να γίνεται ακόμη μεγαλύτερο για τις πάικτριες του Γιάννη Καλμαζίδη.

Θυμίζουμε ότι η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί στις δύο νίκες.

οβίδα» από τη διαγώνιο" />καρφί» από τη διαγώνιο." />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.