ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αντιδρά για Ουόκαπ ο ΠΣΑΚ: «Εμάς μας ρωτήσατε;»

Με λιτή αλλά ουσιαστική ανακοίνωση ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέφρασε την αντίθεση του στην ελληνοποίηση του Ουόκαπ.

Αντιδρά για Ουόκαπ ο ΠΣΑΚ: «Εμάς μας ρωτήσατε;»

Την αντίθεση της στην ξαφνική αλλά και αστραπιαία ελληνοποίηση του Ουόκαπ, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο ΠΣΑΚ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Μας ρωτήσατε; Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών – τριών, διαφωνεί κάθετα με την ελληνοποίηση του Τόμας Γουόκαπ. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε, πως δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με τον παίκτη ή την ομάδα του, ίσα – ίσα οι σχέσεις μας είναι αγαστές, όπως με όλους τους συλλόγους. Είμαστε αντίθετοι ΜΟΝΟΝ με την απόφαση και προτείνουμε ο καλαθοσφαιριστής να συνεχίζει να αγωνίζεται ως Αμερικανός στη Basket League. Η περίοδος με τις απεργίες έχει ήδη ξεπεραστεί, άλλωστε, ουδείς συγκινείται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.