ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Όλα για όλα κόντρα στον Ανδρογέα

Οι Νεάνιδες του Παναθηναϊκού δεν τα κατάφεραν κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου στη δεύτερη μέρα του 37ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, γνωρίζοντας την ήττα με 51-42.

Παναθηναϊκός: Όλα για όλα κόντρα στον Ανδρογέα

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου πήρε γρήγορα προβάδισμα στο παιχνίδι (12-6, 7’30’’) για να φέρει τη διαφορά στο +15 (28-13, 16’).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αγίου Δημητρίου ξέφυγε με 39-23 (25’) για να μειώσει ο Παναθηναϊκός με πιεστική άμυνα σε 39-33 (30’15’’). Ο Κρόνος όμως επέστρεψε, έφερε την διαφορά στους 10 πόντους (44-34, 33’) για να φτάσει στην νίκη με 51-42.

Οι «πράσινες» θα αντιμετωπίσουν αύριο (21/4, 14:00) τον Ανδρογέα και χρειάζονται νίκη για να διεκδικήσουν θέση στην τετράδα. Μπορείτε να δείτε την αναμέτρηση εδώ: https://www.youtube.com/live/pUeV5BaEAGE?feature=share

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές: Σκανδαλάκης, Τσάνταλη, Δικταπανίδης

Δεκάλεπτα: 12-8, 33-21, 39-31, 51-42

Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Ανδρεοπούλου): Πολυχρονοπούλου, Διαμαντοπούλου 5 (1), Μπλιθικιώτη 13 (1), Ανδρέου 11 (1), Τσάμη 9, Παπακώστα, Γεωργακοπούλου 10 (2), Σταθοπούλου 3.

Παναθηναϊκός (Ζιάκας): Κατσούλη 6, Ζιάκα 6, Γιαννακοπούλου 7 (1), Παναγιωτοπούλου, Μπάτσιου 1, Γρηγοράκη, Παλάσκα 15, Μπαμπανίκα, Σπέντζου 7, Υφαντοπούλου.

Μιχάλης Μαντζιώρης (Βοηθός προπονητή Παναθηναϊκού): «Συγχαρητήρια στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου η νίκη του ήταν δίκαιη. Παρουσιαστήκαμε σε πολύ κακή κατάσταση επιθετικά. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι από την άμυνά μας, αλλά δυστυχώς μόνο του αυτό δεν έφτασε. Αύριο έχουμε έναν τελικό με τον Ανδρογέα για να μπορέσουμε να μπούμε στην τετράδα».

Ελένη Γιαννακοπούλου (Αθλήτρια Παναθηναϊκού): «Συγχαρητήρια στον Κρόνο για τη νίκη. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και εμείς δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε από την άμυνα να βρούμε ρυθμό, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Αύριο έχουμε ένα τελικό με τον Ανδρογέα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα τα δώσουμε όλα για την νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.