ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανδρεόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου, οι οπαδοί του συνοδοιπόροι μου στη ζωή»

Όλα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ανδρεόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου, οι οπαδοί του συνοδοιπόροι μου στη ζωή»

Ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία των «πράσινων» μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου για το ισχυρό δέσιμο που έχει με τον σύλλογο και τόνισε τους υψηλούς στόχους που υπάρχουν.

«Έχω ξαναπεί ότι η ζωή μου είναι συνυφασμένη με τον Παναθηναϊκό, καθώς τον γνώρισα από παιδί ως αθλητής, και έφτασα να έχω την τιμή να είμαι ο μακροβιότερος προπονητής του.

Για μένα ο Σύλλογος είναι το σπίτι μου και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι συνοδοιπόροι μου στη ζωή.

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια για τη νέα χρονιά, μόνο σκληρή δουλειά. Ο Παναθηναϊκός των μπαράζ παραμονής έγινε Πρωταθλητής και… Panathinaikos και είμαστε όλοι εδώ μαζί μια γροθιά στις χαρές και στις λύπες», ανέφερε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.