ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Αυτά πρέπει να αλλάξει ο Αταμάν στον Παναθηναϊκό – Οι ξένοι του δεν επαρκούν»

Όσα δήλωσε ο Μίσκο Ρασνάτοβιτς για τον Αταμάν, και τον ερχομό του στον Παναθηναϊκό.

«Αυτά πρέπει να αλλάξει ο Αταμάν στον Παναθηναϊκό - Οι ξένοι του δεν επαρκούν»

Στην πρόσληψη του Εργκίν Αταμάν από τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο πασίγνωστος ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο Σέρβος στη συνέντευξή του, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα θελήσει να κάνει «θόρυβο» στο φετινό μεταγραφικό κομμάτι και επισήμανε πως πρέπει να αλλάξουν πολλά στο ρόστερ, καθώς δεν επαρκούν για το επίπεδο που θέλει να ανεβάσει στο «τριφύλλι» ο έμπειρος Τούρκος τεχνικός.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «basketnews.com»:

Για την μετακίνηση του Αταμάν στον Παναθηναϊκό και την γνωστοποίηση της συμφωνίας ενώ είναι σε εξέλιξη τα Play-Offs: «Πολλοί παίκτες υπογράφουν τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο με νέες ομάδες. Πρώτα απ’ όλα, ο Εργκίν δεν έκανε τίποτα χωρίς την άδεια της ομάδας. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα! Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Δεύτερον, αυτός είναι ο σύλλογος του! Οι σχέσεις του με την Εφές είναι ιδιαίτερες.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 30.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τίποτα δεν έχει υπογραφεί. Υπάρχει μια συμφωνία και αυτό είναι. ΟΚ, δημοσιεύεις κάτι στο Instagram. Αλλά δεν σημαίνει τόσα πολλά αυτό. Δεν νομίζω ότι αξίζει να γίνεται τέτοιο θέμα».

Για το εάν ο Παναθηναϊκός θα είναι η πιο ενεργή ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι: «Κοίτα, όταν φέρνεις τον Αταμάν, προφανώς έχεις φιλοδοξίες. Η ομάδα που έχεις είναι αδύναμη, άρα πρέπει να αλλάξεις πολλά. Προφανώς θα είναι πολύ δραστήριοι στο μεταγραφικό παζάρι. Όταν άλλες ομάδες θα χρειάζονται 2-3 αλλαγές, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει πολλές!

Πρώτα απ’ όλα, δεν έχουν ελληνική βάση. Δεύτερον, οι ξένοι δεν είναι στο επίπεδο που θα ήθελαν. Δεν είναι αρκετοί για μια ομάδα που έχει τον Αταμάν. Θα είναι πολύ ενεργοί στο παζάρι φέτος».

Ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους του ελληνικού μπάσκετ ο Παύλος Γιαννακόπουλος»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.