ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Παραμένει ο Χαραλαμπίδης

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον τεχνικό Γιάννη Χαραλαμπίδη, για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου για την αγωνιστική σεζόν 2023-24.

Παναθηναϊκός: Παραμένει ο Χαραλαμπίδης

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του Συλλόγου για τρίτη συνεχή σεζόν.

Ο κόουτς Χαραλαμπίδης συνέβαλλε τα μέγιστα πέρυσι στην άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική και φέτος βρίσκεται ένα βήμα πριν την επίτευξη της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Γιάννης Χαραλαμπίδης είπε: «Είναι τεράστια τιμή για μένα η εμπιστοσύνη της οικογένειας του Παναθηναϊκού στο πρόσωπο μου όπου για 3η συνεχόμενη χρονιά ανανεώνω τη συνεργασία μου θέτοντας ξανά πολύ υψηλούς στόχους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, στον κόσμο του Παναθηναϊκού, τους συνεργάτες μου και φυσικά στις αθλήτριες μου όπου βοήθησαν τα μέγιστα για να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στην Α’ Εθνική.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 350 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπαίνουμε στον δεύτερο κύκλο όπου είναι η εδραίωση στη μεγάλη κατηγορία και η αφετηρία για μεγάλες διακρίσεις και τίτλους στο ποδόσφαιρο γυναικών».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.