ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παραδέχθηκε ότι χτύπησε τον Μαντζούκα ο Μπέικον

Τον απολογισμό της θητείας του στον Παναθηναϊκό έκανε μέσω live στο instagram o Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος μεταξύ άλλων προχώρησε και σε ορισμένες αποκαλύψεις.

Παραδέχθηκε ότι χτύπησε τον Μαντζούκα ο Μπέικον

Λίγες ημέρες μετά το “διαζύγιο” με τον Παναθηναϊκό, ο Ντουέιν Μπέικον, έδωσε απαντήσεις μέσω instagram, για την παρουσία του στο “τριφύλλι” αλλά και για τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.

Ο Αμερικανός, προχώρησε στην επιβεβαίωση ότι χειροδίκησε κατά του Λευτέρη Μαντζούκα παρά τις αρχικές του διαψεύσεις, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ίδιος είχε ζητήσει να έχει για μια ημέρα σεκιούριτι έξω από το σπίτι του, όπως και έγινε, καθώς δεχόταν απειλές για λόγω της εξωγηπεδικής του ζωής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχα μέσο όρο 17 πόντους ανά παιχνίδι, το μεγαλύτερο ποσοστό στην ομάδα. Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε. Πέρασα πολλές περίεργες καταστάσεις οπότε δε με νοιάζει καθόλου που γυρίζω σπίτι μου νωρίτερα αφού εξακολουθώ να παίρνω τα χρήματά μου. Πείτε στους Έλληνες δημοσιογράφους να το γράψουν αυτό.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.232 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έβαλαν τέσσερις security έξω από το σπίτι μου και τους είπαν να μου σπάσουν τα πόδια αν φύγω. Όλα αυτά επειδή χάσαμε το παιχνίδι, λες και ήταν μόνο δικό μου λάθος, όχι ολόκληρης της ομάδας. Ήρθαν στα αποδυτήρια και τα έλεγαν αυτά, απειλώντας μας και έβαλαν security έξω από το σπίτι το δικό μου, του Πάρις Λι και του Ντέρικ Γουίλιαμς. Εγώ όμως ήμουν εκεί, να παίζω ακόμα και με τους τραυματισμούς μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.