ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σπόραρ: «Θετικός ο βαθμός, η τύχη στα χέρια μας»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο Άντραζ Σπόραρ μετά το ισόπαλο 0-0 με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Σπόραρ: «Θετικός ο βαθμός, η τύχη στα χέρια μας»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σλοβένου στράικερ:

«Ο αγώνας ήταν πάρα πολύ δύσκολος, η ΑΕΚ έπαιξε καλά και μας πίεσε. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Δεν ήμασταν στο σύνηθες επίπεδό μας, αλλά το 0-0 είναι θετικό αποτέλεσμα για μας από τη στιγμή που μας κρατά στην πρώτη θέση. Είχαμε πολλά να κερδίσουμε αλλά και να χάσουμε, οπότε ο βαθμός είναι κάτι καλό για μας. Έχουμε ακόμη την τύχη στα χέρια μας, αλλά έχουμε σε τρεις μέρες ακόμη έναν σημαντικό αγώνα», ανέφερε ο Σλοβένος φορ.

«Γενικά αμυνόμαστε καλά. Μπορεί να μην καταφέρεις να σκοράρεις, αλλά έτσι δεν χάνεις. Η ΑΕΚ είχε αρκετές ευκαιρίες, εμείς μία, αλλά ο τερματοφύλακάς μας επενέβη σωτήρια. Είναι σημαντικό ότι είμαστε συμπαγείς και ο Μπρινιόλι ήταν φανταστικός όποτε χρειάστηκε», πρόσθεσε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.