ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Κάνει στροφή στον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός από σήμερα κιόλας στρέφει την προσοχή του στο ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Κάνει στροφή στον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο χθες το βράδυ και από σήμερα κιόλας το τριφύλλι στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Οι πράσινοι έχουν δίκαια παράπονα από τον Πορτογάλο Ελίτ διαιτητή, που δεν έδειξε σε τρεις περιπτώσεις δεύτερη κίτρινη κάρτα σε Μουκουντί και Βίντα.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού σήμερα θα ξεκαθαριστεί τι απώλειες υπάρχουν από το χθεσινό μεγάλο ματς, οι οποίες δεν φαίνεται να είναι λίγες. Δεδομένα από το ματς της Τετάρτης θα λείπει ο Κουρμπέλης, που συμπλήρωσε κίτρινες.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.303 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μένει να δούμε και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Τσέριν, Ρούμπεν και Τσοκαι που δέχθηκαν δυνατά χτυπήματα χθες από τους παίκτες της ΑΕΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.