ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτοί την προπαγάνδα τους, ο Παναθηναϊκός το ποδόσφαιρό του

Η ΑΕΚ πλέον έβαλε και τον προπονητή της στον μηχανισμό της προπαγάνδας της, ενώ χθες ο οργανισμός της Ένωσης ανακάλυψε αδικία κατά της.

Αυτοί την προπαγάνδα τους, ο Παναθηναϊκός το ποδόσφαιρό του

Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά στο χθεσινό ματς με την ΑΕΚ. Το τριφύλλι δεν μπόρεσε να πιάσει τα επιθυμητά στάνταρ απόδοσης, ωστόσο έχει κάθε λόγο να είναι δυσαρεστημένος από τις αποφάσεις του Ελιτ Πορτογάλου διαιτητή. Οι πράσινοι όσον αφορά το χθεσινό ματς λοιπόν είχαν μια μόλις μεγάλη ευκαιρία στο τέλος του πρώτου μέρους.

Η ΑΕΚ από την άλλη είχε ένα ουσιαστικά δοκάρι, καθώς το πρώτο του Τσούμπερ δεν πρέπει να το θεωρεί κάποιος φάση, καθώς αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα το γκολ θα είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ. Η Ένωση μέχρι το 65΄ είχε καλές στιγμές και θα μπορούσε να σκοράρει, ωστόσο με την είσοδο των Μαντσίνι, Τσόκαϊ και Ιωαννίδη οι πράσινοι ισορρόπησαν τα πράγματα.

Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα όμως αν είχε δεχτεί όπως έπρεπε ο Μουκουντί την δεύτερη κίτρινη στο τέλος του πρώτου μέρους; Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα να μην χαριζόταν για δεύτερη φορά η δεύτερη κίτρινη στον Μουκουντί στην επανάληψη και στην φάση με τον Ιωαννίδη; Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν είχε δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βίντα στην φάση με τον Τσόκαϊ;

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.073 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κι ενώ λοιπόν έχουν συμβεί όλα αυτά η ΑΕΚ έχει το θράσος να κάνει λόγο για διαιτητική αβάντα υπέρ των πράσινων. Έκανε λόγο για κόκκινη στον Μπερνάρ στην φάση με τον Ρότα, που είναι ξεκάθαρα μόνο κίτρινη. Μάλιστα αυτό που ξεπέρασε το όριο ήταν οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα, που ενώ μέχρι σήμερα δεν ήταν μέρος της προπαγάνδας της ΑΕΚ, χθες έγινε. Και εκεί φάνηκε η διαφορά με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που παραμένει ένας κύριος με Κ κεφαλαίο. Ο ίδιος ξέρει πολύ καλά ότι έχει δεχτεί η ομάδα του χτυπήματα από την διαιτησία.

Ο Παναθηναϊκός έχει τρεις τελικούς μπροστά του, που αν τους πάρει θα κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα από τα πιο μάγκικα της ιστορίας του και ίσως το πιο μάγκικο. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν με το πόδοσφαιρό και οι απέναντι με την προπαγάνδα τους και την επικοινωνία τους που θυμίζει… Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.