ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινη» μέχρι το 2025 η Αλεξανδρή

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με την Διονυσία Αλεξανδρή μέχρι το2025.

«Πράσινη» μέχρι το 2025 η Αλεξανδρή

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Διονυσία Αλεξανδρή μέχρι το 2025 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ. Η διεθνής πλέι μέικερ θα παραμείνει στο «τριφύλλι» για τα επόμενα δύο χρόνια και θα συνεχίσει να ενισχύει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Διονυσία Αλεξανδρή είπε: «Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων που θα συνεχίσω στο Σύλλογο για τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι κάτι που ήθελα πολύ. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να πέτυχουμε τους στόχους μας».»

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.