ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Δικαιολογίες για μικρά παιδιά από την ΕΠΟ, δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια ο ΠΑΟ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε την επιλογή Έλληνα διαιτητή για το κρίσιμο ματς του Άρη με την ΑΕΚ.

Νικολογιάννης: «Δικαιολογίες για μικρά παιδιά από την ΕΠΟ, δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια ο ΠΑΟ»

Το ορισμό του Φωτιά για το κρίσιμο ματς Άρης-ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή (07/05) σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Μιλώντας ο έμπειρος ρεπόρτερ έκανε λόγο για «δικαιολογίες για μικρά παιδιά από την ΕΠΟ», τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια.

Όσον αφορά στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έκανε λόγο για δύσκολο ματς, τονίζοντας ότι το γεγονός ότι είναι κεκλεισμένων των θυρών αποτελεί και… παγίδα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.382 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχόλιο δε υπήρξε και για το βεβαρημένο πρόγραμμα των ομάδων των playoffs, κάνοντας λόγο για «εξαντλημένους παίκτες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.