ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σοκ στον Παναθηναϊκό: Αίτημα για αναβολή της αγωνιστικής λόγω 24 κρουσμάτων!

Αίτημα για αναβολή της αγωνιστικής κατέθεσε ο Παναθηναϊκός λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, ένα 24ωρο πριν το «αιώνιο» ντέρμπι.

Σοκ στον Παναθηναϊκό: Αίτημα για αναβολή της αγωνιστικής λόγω 24 κρουσμάτων!

Ξαφνικά μεγάλο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να κάνει αίτημα στην λίγκα για αναβολή της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός έχει από χθες το βράδυ 14 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστές της ομάδας και άλλα δέκα σε μέλη του τεχνικού τιμ.

Αυτομάτως καθιστά μεγάλο πρόβλημα για να διεξαχθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, καθώς στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει γενικότερα θέμα υγειονομικής φύσεως.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι οι «πράσινοι» κατέθεσαν αίτημα στη λίγκα για να πάρει αναβολή η αγωνιστική και μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση που θα παρθεί, έπειτα και από το έκτακτο Δ.Σ που ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή για την Κυριακή (7/5).

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ανακοινώνεται ότι αύριο Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αναβολή αγώνων ή/και αγωνιστικών ημερών και τυχόν επανορισμός αυτών, αναφορικά με την 9η και 10η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε συνέχεια του από 5/5/2023 έγγραφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

2/ Διάφορα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.