ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στιλ: «Καλή τύχη, Παναθηναϊκέ – Είναι ανοιχτός ο σύνδεσμος στο Λονδίνο;»

Το δικό του μήνυμα στήριξης έστειλε μέσω instagram, ενόψει και του αποψινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο πρώην τερματοφύλακας του "τριφυλλιού" Λουκ Στιλ.

Στιλ: «Καλή τύχη, Παναθηναϊκέ - Είναι ανοιχτός ο σύνδεσμος στο Λονδίνο;»

Δεν ξεχνά τον Παναθηναϊκό ο Λουκ Στιλ.

Ο Άγγλος τερματοφύλακας που υπερασπίστηκε την “πράσινη” εστία για τρεις σεζόν (2014-17) θέλησε να δείξει τη στήριξη του στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του αποψινού κρίσιμου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, εκφράζοντας παράλληλα και μια… απορία.

Συγκεκριμένα ο Στιλ έγραψε:

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.322 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ακόμη ένα κολοσσιαίας σημασίας παιχνίδι σήμερα για τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι καλή επιτυχία! Είναι ανοιχτός ο σύνδεσμος του Λονδίνου; Ξέρει κανένας;»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...