Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μέρος του προγράμματος ο Αϊτόρ!

Με τον Αϊτόρ να δίνει το «παρών» και να βγάζει μέρος της προπόνησης συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει Άρη.

Tην προετοιμασία του για την τελευταία αναμέτρηση της σεζόν συνέχισε το πρωί της Παρασκευής (12/5) ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» που αντιμετωπίζουν τον Άρη στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης» πραγματοποίησαν την προπόνηση τους παρουσία του Αϊτόρ, ο οποίος έβγαλε μέρος του προγράμματος, όπως ακριβώς έγινε και με τους Τρουιγέ και Φρόκου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έδωσε οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του για σέντρες και τελειώματα, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Οι παίκτες θα πραγματοποιήσουν προπόνηση το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής με τον Άρη.

Το δελτίο Τύπου: Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη. Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Φρόκου. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, σέντρες και τελειώματα, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Exit mobile version