ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επιβεβαίωση Panathinaikos24.gr: Στον Παναθηναϊκό ο Κασαμπαλής!

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα διεθνούς πασαδόρου, Σταύρου Κασαμπαλή, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Panathinaikos24.gr

Επιβεβαίωση Panathinaikos24.gr: Στον Παναθηναϊκό ο Κασαμπαλής!

Συνεχίζει να ενισχύεται κατά…ριπάς ο Παναθηναϊκός!

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του Θανάση Πρωτοψάλτη, ο Α.Ο επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Panathinaikos24.gr, κάνοντας επίσημη την απόκτηση του Σταύρου Κασαμπαλή.

O Έλληνας, διεθνής με την Εθνική ομάδα Πασαδόρος, αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή του “τριφυλλιού” μετά από εκείνες του Κοντοστάθη, του Βουλκίδη, του Επ και του Πρωτοψάλτη, ενώ σειρά στις ανανεώσεις αναμένεται να πάρει και ο Νίκος Παπαγγελόπουλος.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Σταύρο Κασαμπαλή για την αγωνιστική σεζόν 2023-24, για το αντρικό τμήμα βόλεϊ. Σε ακόμη μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Σύλλογος με την απόκτηση του διεθνή Έλληνα πασαδόρου Σταύρου Κασαμπαλή.

Ο 28χρονος (1.91μ.) πασαδόρος αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας, ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία τόσο στα εγχώρια όσο και στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Σε δήλωσή του στο www.pao1908.com, o Σταύρος Κασαμπαλής ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ενσωματώνομαι στην μεγάλη ομάδα του Παναθηναϊκού. Τα ηνία του Παναθηναϊκού είναι στα χέρια ανθρώπων που μόνο την εξέλιξη και το καλό του τμήματος επιδιώκουν. Οπότε αυτή η ψήφος εμπιστοσύνης σημαίνει πολλά για μένα. Εύχομαι με το νέο ξεκίνημα να βγάλουμε όση περισσότερη ποιότητα γίνεται μέσα στο γήπεδο και με προσήλωση και σοβαρότητα να καταφέρουμε όλους τους στόχους μας. Θέλουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού δίπλα μας, να μας δίνει ώθηση όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια με τόση επιτυχία. Καλή σεζόν να έχουμε με υγεία!»

Το βιογραφικό του:

2022-2023 Άθλος Ορεστιάδας

2021-22 Ολυμπιακός

2021(από Φεβρουάριο) Α.Ο.Π Κηφισιά

2020-2021(μέχρι Ιανουάριο) Ολυμπιακός

2018-2020 ΑΠΟΕΛ

2018 Εθνικός Αλεξανδρούπολης

2017 Νέα Σαλαμίνα, Κύπρος

2017 Lekka Volley, Fin

2016-30.12.16 Ηρακλής Χαλκίδας

2013-2016 Εθνικός Αλεξανδρούπολης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.