ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καλά πλασαρίσματα για τον Παναθηναϊκό στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Εξαιρετικές επιδόσεις για τους αθλητές του Παναθηναϊκού.

Καλά πλασαρίσματα για τον Παναθηναϊκό στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Εξαιρετικά πλασαρίσματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο κολύμβησης ΑμεΑ στο Βερολίνο για τους Γιάννη Κωστάκη και Γιώργο Σφαλτό.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Κωστάκης ήταν 4ος στην κατηγορία S3 στα 100μ. ελεύθερο με χρόνο 2.01.79 και ο κολυμβητής που ήταν στην τρίτη θέση από το Μεξικό ήταν περίπου 5 δευτερόλεπτα κάτω.

Πάντως ο Γιάννης Κωστάκης είχε τον 3ο καλύτερο χρόνο στα 150μ. μικτή με χρόνο 3.40.78 και θα αγωνιστεί στον τελικό του αγωνίσματος.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 352 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον ο Γιώργος Σφαλτός πήρε και πάλι την τιμητική 4η θέση στα 100μ. ελεύθερο στην κατηγορία S6 με χρόνο 1.12 59 και το πάλεψε κόντρα στον Μεξικανό, Μπερμούδες που ήταν τρίτος με 1.10.39.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.